Bruiloft

Uw bruiloft wordt waarschijnlijk de mooiste dag van uw leven. Op zo`n dag mag het aan niets en dus zeker niet aan champagne ontbreken! In het calvinistische Nederland is de champagnekleur echter vaak wel in de bruidsjurk aanwezig, maar blijft verder beperkt tot een glaasje bij de bruidstaart of op de receptie. Dit is jammer, want er is zoveel meer met champagne mogelijk.

bruidspaarklinktglazen.jpg

Zo kunt u uw gasten al bij binnenkomst verrassen met een feestelijk welkomstdrankje. Hiermee kunt u variëren, van een "gewoon" glas met of zonder vruchtje tot een Kir Royal.

kirroyalglas.jpg

Maar u kunt ook de receptie of het feest openen met een welkomstdrankje. Hierbij is het ook mogelijk om uw eigen champagne-cocktail samen te stellen: dit kan een cocktail zijn naar een thema van bijvoorbeeld uw bruiloft of feest. Zie hiervoor ook onderaan de pagina Champagnebar.

Champagnefontein - Maison Vinoterie - Gegarandeerd de laagste prijs voor de beste champagnes!Champagnefontein - Maison Vinoterie - Gegarandeerd de laagste prijs voor de beste champagnes!

Champagnefontein - Maison Vinoterie - Gegarandeerd de laagste prijs voor de beste champagnes!Champagnefontein - Maison Vinoterie - Gegarandeerd de laagste prijs voor de beste champagnes!

Wilt u echt de show stelen en indruk op uw gasten achterlaten? Dan is de exclusieve champagnefontein het toverwoord. Ook hier kunt u variëren; probeer bijvoorbeeld eens een rosé champagne! En hoe meer gasten, hoe imposanter de champagnefontein. Uiteraard schenkt het bruidspaar het bovenste glas waardoor de overige glazen vanzelf worden gevuld. Daarna heft u met uw gasten de door de fontein gevulde glazen!

Onze medewerkers, gekleed in de stijl van uw bruiloft, verzorgen de gehele fontein, van de opbouw tot het uitserveren. Zie ook de pagina Champagne-arrangementen.

Champagnefontein - Maison Vinoterie - Gegarandeerd de laagste prijs voor de beste champagnes!

We hebben een idee van enkele mogelijkheden gegeven, maar een bruiloft blijft maatwerk. Wij beseffen dat de mooiste dag van uw leven veel geld kost, dus hebben wij mogelijkheden voor elk budget.

U zult dan ook verrast zijn wat er allemaal mogelijk is. Neemt u daarom, geheel vrijblijvend, contact  met ons op.

 ***

 

© 2010 - 2024 Maison Vinoterie - Het champagnehuis | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore