Feesten / evenementen

Op feest, bruiloft, receptie en borrel is veel mogelijk. Champagne kan echter op geen stijlvol feest ontbreken! En dat begint al meteen na binnenkomst. Zo kunt u uw gasten verrassen met een feestelijk welkomstdrankje. U zet hiermee de toon. Wij verzorgen geheel in stijl het feestelijk welkom voor u, van kers in het glas tot gastdames. Of wat dacht u van een welkomstglas in de kleuren van uw bedrijf? U heeft reeds een feestelijk welkomstdrankje vanaf € 1,10 per glas.                          Zie voor meer informatie de pagina Champagne-arrangementen.

 

Een aanvulling op uw feest is een chique champagnebar. U bepaalt zelf welk assortiment champagne wordt geschonken. Dit kunnen de bekende namen zijn, maar ook minder bekende champagnes. 

Ook voor de bekende merken, zoals Piper Heidsieck, Moët et Chandon, Veuve Clicquot Ponsardin, Pommery, G.H. Mumm, Vranken, Bollinger, Taitinger, Louis Roederer (Cristal), Deutz, Laurent Perrier, Tsarine, Ruinart, Perrier-Jouët, Billecart-Salmon, Krug en Dom Perignon, betaalt u bij ons de laagste prijzen van Nederland! 

Voor de bar betaalt u niets, alleen de drankafname wordt verrekend. Zie ook de pagina Champagnebar.

 Pol Remy - Maison Vinoterie - Wij garanderen de laagste prijs voor de beste champagne!Moet & Chandon - Maison Vinoterie - Wij garanderen de laagste prijs voor de beste champagne!wisselend assortiment - Maison Vinoterie - Wij garanderen de laagste prijs voor de beste champagne!

In het verlengde van de champagnebar is het mogelijk om proef-arrangementen te serveren. In een luxe champagneschaal gevuld met ijs worden twee of meerdere flessen champagne naar keuze gepresenteerd. Door een gastdame of -heer worden deze geheel in stijl aan tafel geopend en uitgeschonken. Er is reeds een proef-arrangement vanaf € 69,= (4 personen). Zie ook de pagina Champagne-arrangementen.       

 

Indien uw gasten een tropisch drankje prefereren boven bubbels heeft u ook de mogelijkheid van een (extra) cocktailbar. Hier worden de mojito`s en caparinha`s ter plekke bereid. Ook onze cocktailbar kost u niets extra.

  champagnefontein - Maison Vinoterie - Wij garanderen de laagste prijs voor de beste champagne!.jpgChampagnefontein - Maison Vinoterie - Gegarandeerd de laagste prijs voor de beste champagnes!

Wilt u op een zeker moment tijdens het feest de aandacht van al uw gasten? Met de champagnefontein krijgt u die aandacht. U schenkt het bovenste glas en de overige glazen worden vanzelf gevuld. Daarna heft u met uw gasten de door de fontein gevulde glazen! Wij verzorgen de gehele fontein, van de opbouw tot het uitserveren. Er is al een champagnefontein verkrijgbaar vanaf 41 personen voor € 199,=  (€ 4,85 p.p.) Zie voor meer informatie de pagina Champagne-arrangementen.

 

Met de door ons verzorgde champagne-arrangementen heeft u zonder meer toegevoegde waarde op uw feest. Onze medewerkers zijn gekleed naar de stijl van uw feest, van het door u bepaalde thema tot cocktail of cravate blanche. Niet alleen biedt u uw gasten meer keuze, maar ook meer service. Daar komt bij dat de reguliere bar eveneens meer service kan verlenen, doordat wij een deel van de werkzaamheden uit handen nemen.

Hierboven zijn enkele mogelijkheden genoemd, maar het merendeel van de mogelijkheden blijft maatwerk. Wij hebben echter mogelijkheden voor elk budget! Aangezien wij de laagste prijs van onze bubbels kunnen garanderen, zullen wij u verrassen met wat er allemaal mogelijk is.

Laat u door ons verrassen en neem, geheel vrijblijvend, contact met ons op!

3kurkenzwarteachtergrond.jpg 

© 2010 - 2024 Maison Vinoterie - Het champagnehuis | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore