Champagnebar

Met onze champagnebar presenteren en schenken wij bekende en minder bekende champagnes. Onze bedrijfsfilosofie is erop gebaseerd om de liefhebber de door ons geselecteerde champagnes, andere dan de bekende namen, te laten ervaren. Deze kwalitatief betere champagnes kunnen wij presenteren voor de laagste prijs.

Logo Maison Vinoterie - Wij garanderen de laagste prijs voor de beste champagnes!

Willen uw gasten echter toch de bekende namen? Ook dan heeft u bij ons de keuze uit een ruim assortiment tegen de laagste prijzen van Nederland. Zo hebben wij standaard op voorraad Piper Heidsieck, Moët et Chandon, Veuve Clicquot Ponsardin, Pommery, G.H. Mumm, Vranken, Bollinger, Taitinger, Louis Roederer (Cristal), Laurent Perrier, Deutz, Tsarine, Ruinart, Perrier-Jouët, Billecart-Salmon, Krug en Dom Perignon.

Op aanvraag leveren wij ook speciale champagnes tegen de gegarandeerd laagste prijs van Nederland! 

 Verlengde champagnebar - Maison Vinoterie - Gegarandeerd de laagste prijzen voor de beste champagnes!Champagnebar in Bedoeientent - Maison Vinoterie - Gegarandeerd de laagste prijzen voor de beste champagnes!Champagnebar in Bedoeientent - Maison Vinoterie - Gegarandeerd de laagste prijzen voor de beste champagnes!

Speciaal voor kleinere partijen (tot circa 100 man) hebben wij een kleine champagnebar, zodat we ook in kleinere ruimten kunnen serveren.Kleine champagnebar - Maison Vinoterie - Gegarandeerd de laagste prijzen voor de beste champagnes!

Met onze champagnebar kunnen wij het gehele scala aan champagnes, van klassiek welkomstdrankje tot champagnefontein en kleurrijke cocktails serveren.

Wist u dat er met champagne namelijk nog veel meer mogelijk is? Zo schenken wij met onze champagnebar ook diverse champagne-cocktails

Maison Vinoterie

  • 30 ml Blue Curacao
  • 15 ml Crème de Cassis
  • Champagne

Bereiding:

  • Vul een flute met de Blue Curacao en Creme de Cassis.
  • Vul het glas aan met champagne.
  • Daarna garneren met een sinaasappelkrul.

 

Roaring Rory

  • 15 ml Blue Curacao
  • 15 ml Amaretto
  • 15 ml Citroensap
  • Champagne
  • Citroenkrul

Bereiding:

  • Vul een flute met de Blue Curacao, de Amaretto en de citroensap.
  • Vul het glas aan met champagne.
  • Daarna voorzichtig doorroeren en garneren met een citroenkrul.

 

Vinnie`s Favorite

  • 15 ml Cointreau
  • 15 ml Blue Curacao
  • Champagne

Bereiding:

  • Vul een flute met de Cointreau en Blue Curacao.
  • Vul het glas aan met champagne.
  • Daarna garneren met een sinaasappelkrul.

 

Russian in Reims

  • 30 ml Wodka
  • 10 ml Triple Sec
  • 10 ml Blue Curacao
  • 5 ml citroensap
  • Champagne
  • Citroen schijf

 Bereiding:

  • Vul een flute met de Wodka, Triple Sec, Blue Curacao en citroensap.
  • Vul het glas aan met champagne.
  • Daarna voorzichtig doorroeren en garneren met citroenkrul.

 

Bellini

  • 1 perzik
  • Champagne

Bereiding:

  • Doe 20 ml of 4 theelepels gepureerde perzik in een flute.
  • Vul het glas langzaam aan met champagne tot driekwart vol.
  • Daarna voorzichtig doorroeren en de rest aanvullen met champagne.

 

 Asia

  •  3 lycheebolletjes (vers of blik)
  • 1 blaadje munt
  • 1 el groene bananenlikeur (bijv. Pisang Ambon)
  • Champagne
  • Satéprikker

Bereiding:

  • Steek drie lycheebolletjes en een muntblaadje aan elke satéprikker.
  • Doe in elk champagneglas een eetlepel bananenlikeur.
  • Vul aan met Champagne
  • zet de lycheeprikker in het glas.

 

 Caribbean Champ

  • 15 ml vermouth
  • 15 ml dark rum
  • 15 ml jus d’ orange
  • Champagne

Bereiding:

  • Vul een flute met de Vermouth, Rum en jus d’ orange.
  • Vul het glas aan met champagne.
  • Daarna voorzichtig doorroeren en garneren met een plak banaan.

 

Bubble Bittersweet

  • 15 ml Angostura Bitters
  • 1 suikerklontje
  • 1 el Campari
  • Champagne

Bereiding:

  • Drenk het suikerklontje in de bitter en leg op de bodem van het glas.
  • Voeg een eetlepel Campari toe en vul het glas aan met champagne.

 

 Champagne Sunset

  • 15 ml Grand Marnier
  • 15 ml granaatappelsap
  • Champagne

Bereiding:

  • Vul een flute met de Grand Marnier en granaatappelsap.
  • Vul het glas aan met champagne.
  • Daarna voorzichtig doorroeren en garneren met sinaasappelkrul.

 

 Parissienne

  • 15 ml Creme de Cassis
  • 30 ml Cognac
  • 30 ml appelsap
  • Champagne

 Bereiding:

  • Vul een flute met de Creme de Cassis, Cognac en appelsap.
  • Vul het glas aan met champagne.

 

 Napoleon

  • 20 ml Mandarijn Napoleon orange likeur
  • 30 ml Jus d’ orange
  • IJs
  • Champagne

Bereiding:

  • Mix voorzichtig de likeur met jus d’ orange en ijs.
  • Schenk dit in een flute. Aanvullen met champagne en meteen serveren.

 

***

© 2010 - 2024 Maison Vinoterie - Het champagnehuis | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore